Kaukopalvelu Lopella

Kaukopalvelu on kirjastojen välistä lainaus- ja jäljennepalvelutoimintaa. Kaukopalvelun kautta voit tilata sellaista aineistoa, jota ei ole Ratamo-kirjastojen kokoelmissa. Tarkista ennen tilauksen jättämistä aineiston saatavuus aineistohausta. Kaukolainaksi voi tilata kaikkea aineistoa, mm. kirjoja, äänitteitä ja mikrofilmejä. Lehtien artikkeleista saattaa myös olla saatavissa kopioita.

Kaukolainatilaus maksaa 7,00 euroa/laina, joka maksetaan lainan saavuttua. Paperikopioista peritään lähettävän kirjaston määräämä hinta. Muutenkin kaukolainoissa noudatetaan lähettävän kirjaston laina-aikoja ja muita ehtoja. Kaikkea aineistoa ei esimerkiksi anneta kotiin, vaan siihen pitää tutustua kirjaston tiloissa. Ulkomailta tilatusta aineistosta veloitetaan toteutuvien kustannusten mukaan.

Kaukolaina kannattaa tilata hyvissä ajoin. Tilauksen voi jättää alla olevalla sähköisellä lomakkeella, pääkirjastossa paperilomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen loppi.kirjasto@loppi.fi. Tehdessäsi tilauksen sitoudut maksamaan kaukolainamaksun.

p. 019 758 6320

Kaukolainauksen tehdäkseen on asiakkaalla oltava voimassa oleva Ratamo-kirjastokortti.