Tervetuloa Ratamo-verkkokirjastoon!

PressReader-lehtipalvelu on nyt käytettävissä myös kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla sisään kirjautumalla. Klikkaa palvelun sivustolla hahmon kuvaa ylhäällä oikealla, sitten nappia "Library or Group" ja hae listasta "Ratamo Libraries". Mobiililaitteille voi asentaa myös PressReader-sovelluksen.

Kirjastoissa on rajoituksia aukioloissa ja palveluissa.

Hausjärven kirjasto Katso aukioloajat ja rajoitukset kirjaston sivuilta

Hyvinkään pääkirjastossa on lastenosastolla hyllyremontti syys- ja lokakuun ajan. Kaikkea lasten aineistoa ei silloin ole saatavilla, vaikka se verkkokirjastossa näkyisikin hyllyssä-tilassa. Ma 20.9 ja ti 21.9. pääkirjasto aukeaa vasta klo 16.

Lopen kirjasto on avoinna ma, ti ja to 12 – 19, ke ja pe 9 – 16, la 1.9. - 31.5. 10 – 14.

Nurmijärven kirjastot ovat auki normaalisti. Pääkirjaston väliaikainen palvelupiste on avattu osoitteessa Mahlamäentie 1, kirkonkylä. Katso aukioloajat kirjaston sivuilta.

Riihimäen kirjasto on normaalisti auki, mutta palvelee tietyin rajoituksin. Katso tarkemmat tiedot kirjaston sivuilta.

Ellibs-ekirjapalvelu, Kirjastokino ja PressReader vaativat kirjautumisessa kirjastokortin numeron lisäksi nelinumeroisen PIN-koodin (sama kuin Ratamo-verkkokirjastossa käytettävä PIN-koodi). Jos sinulla ei ole vielä sitä tai olet unohtanut sen, voit vaihtaa sen klikkaamalla Ratamo-verkkokirjaston kirjautumisruudun yhteydessä olevaa Unohditko PIN-koodin? -linkkiä.