Tervetuloa Ratamo-verkkokirjastoon!

Kirjastojärjestelmän päivityksen jälkeen eivät ns. aliakset valitettavasti enää toimi kirjautumisessa. Niitä ei useimmilla asiakkailla ole ollutkaan ja kirjastokortin numerolla kirjautuminen onnistuu entiseen tapaan.

Osaan kirjastoista tulee rajoituksia aukioloihin. Varmistettua tietoa määräyksistä olemme valitettavasti saaneet vasta viime hetkillä. Nurmijärven kirjastot ovat normaalien aukioloaikojen puitteissa auki vain varausten noudolle, palautuksille ja yleisöpäätteiden käytölle. Hyvinkään pääkirjastossa on mahdollista ma-ti klo 9-19 ja ke-pe klo 9-16 noutaa varauksia, palauttaa ja käyttää kahta asiakastietokonetta nopeaan asiointiin. Hakalan kirjasto on auki varausten noudolle ja palautuksille ma klo 15-19 ja ti-pe klo 13-16. Maskin käyttöä edellytetään kirjastossa asioivilta.
Asiakaskysely

Ratamo-kirjastojen yhteinen asiakaskysely pidetään 16.11.-12.12. Voit vastata kirjastoissa paperilomakkeella tai netissä verkkolomakkeella. Vastaajien kesken arvotaan palkinnoiksi lahjakortteja.
Ellibs-ekirjapalvelu vaatii nykyään kirjautumisessa kirjastokortin numeron lisäksi nelinumeroisen PIN-koodin (sama kuin Ratamo-verkkokirjastossa käytettävä PIN-koodi). Jos sinulla ei ole vielä sitä tai olet unohtanut sen, voit vaihtaa sen klikkaamalla Ratamo-verkkokirjaston kirjautumisruudun yhteydessä olevaa Unohditko PIN-koodin? -linkkiä.