Tervetuloa Ratamo-verkkokirjastoon!

Finna-verkkokirjasto

Ratamo-kirjastot ovat ottaneet Finna-verkkokirjaston käyttöön. Tämä Arena-verkkokirjasto on vielä kesäkuun loppuun asti käytettävissä. Jos haluat siirtää Arenan muistilistaan tallentamasi teokset Finnaan, katso täältä ohjeet. Henkilökunta auttaa mielellään Finnan käyttöönotossa tai muistilistan tietojen siirrossa.

Kirjastojen uutiskirjeet

Olethan huomannut, että monella Ratamo-kirjastolla on uutiskirje tilattavissa. Lisää tietoa löydät kirjastojen kotisivuilta.

Riihimäen kirjasto palvelee remontin vuoksi Kauppakeskus Foorumissa (Keskuskatu 15) marraskuu 2021-huhtikuu 2022. Toukokuun 2022 kirjasto kokonaan suljettu!

PressReader-lehtipalvelu on nyt käytettävissä myös kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla sisään kirjautumalla. Klikkaa palvelun sivustolla hahmon kuvaa ylhäällä oikealla, sitten nappia "Library or Group" ja hae listasta "Ratamo Libraries". Mobiililaitteille voi asentaa myös PressReader-sovelluksen.

Ellibs-ekirjapalvelu, Kirjastokino ja PressReader vaativat kirjautumisessa kirjastokortin numeron lisäksi nelinumeroisen PIN-koodin (sama kuin Ratamo-verkkokirjastossa käytettävä PIN-koodi). Jos sinulla ei ole vielä sitä tai olet unohtanut sen, voit vaihtaa sen klikkaamalla Ratamo-verkkokirjaston kirjautumisruudun yhteydessä olevaa Unohditko PIN-koodin? -linkkiä.