Vaihda pinkoodisi

Vaihe 1/4

Ole hyvä ja täytä alla olevat tiedot vaihtaaksesi unohtunut pinkoodi.

Lähetä uusi pinkoodi

Jos sinulla ei ole korttia kirjastoosi tai sinulla on ongelmia pinkoodin vaihtamisessa, ota yhteys kirjastoosi. Kiitos.

Saat pian sähköpostin, jossa on lisäohjeita pinkoodin vaihtamiseen. Sähköposti on lähetetty yhteystietojesi osoitteeseen '${emailSentVal}'

Ohjeita Ohjeita

  • Omat tietoni -kohdassa voit muuttaa kirjastojärjestelmään tallennettuja osoitettasi, puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi. Nimen voi vaihtaa vain kirjaston asiakaspalvelussa. Otsikon Lisätietoja alla näkyy tietoihisi mahdollisesti lisätyt huomautukset.
  • Kirjastokorttitunnus -kohdassa voit vaihtaa kirjastokortin pin-koodin uuteen. Tässä voit myös valita, tallennetaanko lainaushistoriasi. Jos rastin ottaa välillä pois, häviävät siihen asti tallentuneet tiedot, vaikka rastin laittaisikin takaisin.
  • Viestiasetuksissa voit valita, haluatko varausten saapumisilmoitukset tekstiviestinä, sähköpostina vai kirjeenä. Voit myös aktivoida käyttöösi sähköpostiin lähetettävän eräpäivämuistutuksen. Jos päivien määriksi on asetettu 0, ei eräpäivämuistutuksia lähetetä. Myöhästymismaksu peritään myös silloin, kun sähköpostiviesti lähestyvästä eräpäivästä ei ole saapunut perille. Myöhästymismuistutukset voit saada joko sähköpostina tai kirjeenä.
  • Käyttäjätunnuksen tiedoissa voit muuttaa verkkokirjaston sivustolla näkyvää nimimerkkiäsi. Se näkyy muille vain, jos teet sanallisia arvioita teoksiin.