Teostiedot

1865740
Kirja:Väylä : kertomus:2021: Kirja Väylä : kertomus
Väylä : kertomus
Tekijä: Liksom, Rosa, kirjoittaja
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kategoria: Kaunokirjallisuus
Kustantaja: Helsinki : Like, [2021] : Keuruu : Otava Kirjapaino : ©2021
ISBN: 978-951-1-39955-1 sidottu
Lisätietoja: 266 sivua : karttoja ; 21 cm ; nide
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Hyllyssä: 1
Lainattu yhteensä: 241
Lainattu tänä vuonna: 39
Varauksia: 108

Saatavuus

Loading...
Arvioinnit
Nuori tyttö on saanut tehtäväkseen johtaa kotitalon karja läntiseen naapurimaahan, sotaa pakoon. Tehtävät eivät matkan aikana ainakaan vähene. Tyttö löytää kadonneen äitinsä, joka on heikkona synnytyksen ja sairauden jäljiltä. Tyttö joutuu hoitamaan vauvaakin. Tyttö pohtii asioita, erityisesti maailmankaikkeutta ja elämän kehitystä. Hän tuntee olevansa yksi jäsen omassa karjalaumassaan eikä hän siitä yhteydestä haluaisi erota. Tätä kirjaa lukiessa mietin, että onkohan suomen kieli tuntunut yhtä oudolta kuin tämä silloin kun Aleksis Kivi toi sen oman kertomuksensa kieleksi. Hieno kirja!
6.10.2021
Irma Unilahdesta
Näytä kaikki arvioinnit

Varaaminen

Voit varata aineistoa verkkokirjastossa, kun olet kirjautunut sisään. Klikkaa sen jälkeen Varaa-nappia.

Valitse ”Noutopaikkakunta” ja ”Noutokirjasto” -valinnoilla kirjasto, josta haluat aineiston noutaa. Kalenterikuvakkeet eivät toimi tällä hetkellä, mutta alku- ja loppupäivämäärän voi halutessaan muuttaa tekstiruutuun kirjoittamalla.

Huom! Johtuen aikavyöhykkeistä täytyy Suomessa klo 0:00 - 2:00 varausta tehtäessä vaihtaa alkamisajaksi keskiyöllä vaihtunut päivämäärä. Muutoin alkamisajaksi tulee eilinen päivä ja varaaminen epäonnistuu.

Valinnalla ”Normaali” kohdistuu tekemäsi varaus vain valitsemasi noutopaikkakunnan kirjastoihin. Käytä sitä siis esim. silloin, kun teet varausta oman kuntasi kirjastosta. Valinnalla ”Seutuvaraus” kohdistuu varaus kaikkiin Ratamo-kirjastoihin. Seutuvarauksesta tulee 2 euron maksu silloin, kun aineisto kuljetetaan kunnasta toiseen. Normaalista varauksesta tulee 1 euron maksu vain siinä tapauksessa, jos sitä ei nouda viimeiseen noutopäivään mennessä.

Fasetit