Teostiedot

1892056
Daisy:Ainoa kotini:2021: Daisy Ainoa kotini
Ainoa kotini
Tekijä: Brotherus, Hanna, kirjoittaja
Lisätekijä: Kosonen, Tuija, lukija
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Aineistolaji: Daisy
Kustantaja: [Helsinki] : Celia, 2021.
Huomautus:
Celia äänikirja ainoastaan lukemisesteisille
Lukija: Tuija Kosonen
Celian CD-äänikirjoja voi kuunnella MP3-tiedostoja toistavalla CD-soittimella ja DVD-soittimella, Daisy-soittimella tai tietokoneella, johon on asennettu kuunteluohjelma
Lisätietoja: 1 CD-levy (7 h 13 min) ; äänilevy
Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys Anna pisteytys
Hyllyssä: 3
Lainattu yhteensä: 4
Lainattu tänä vuonna: 2
Varauksia: 1

Saatavuus

Loading...
Arvioinnit Ole ensimmäinen, joka antaa arvioinnin.

Varaaminen

Voit varata aineistoa verkkokirjastossa, kun olet kirjautunut sisään. Klikkaa sen jälkeen Varaa-nappia.

Valitse ”Noutopaikkakunta” ja ”Noutokirjasto” -valinnoilla kirjasto, josta haluat aineiston noutaa. Kalenterikuvakkeet eivät toimi tällä hetkellä, mutta alku- ja loppupäivämäärän voi halutessaan muuttaa tekstiruutuun kirjoittamalla.

Huom! Johtuen aikavyöhykkeistä täytyy Suomessa klo 0:00 - 2:00 varausta tehtäessä vaihtaa alkamisajaksi keskiyöllä vaihtunut päivämäärä. Muutoin alkamisajaksi tulee eilinen päivä ja varaaminen epäonnistuu.

Valinnalla ”Normaali” kohdistuu tekemäsi varaus vain valitsemasi noutopaikkakunnan kirjastoihin. Käytä sitä siis esim. silloin, kun teet varausta oman kuntasi kirjastosta. Valinnalla ”Seutuvaraus” kohdistuu varaus kaikkiin Ratamo-kirjastoihin. Seutuvarauksesta tulee 2 euron maksu silloin, kun aineisto kuljetetaan kunnasta toiseen. Normaalista varauksesta tulee 1 euron maksu vain siinä tapauksessa, jos sitä ei nouda viimeiseen noutopäivään mennessä.

Fasetit