349764
Kirja:Risto Räppääjä ja kuuluisa Kamilla:2009: Risto Räppääjä ja kuuluisa Kamilla
Kansikuva
Tekijä: Nopola, Sinikka
Lisätekijä: Nopola, Tiina
Lisätekijä: Havukainen, Aino
Lisätekijä: Toivonen, Sami
Julkaisuvuosi: 2009
Kieli: suomi
Aineistolaji: Kirja
Kategoria: Kaunokirjallisuus
Kustantaja: Helsinki : Tammi, 2009 (Hämeenlinna : Kariston Kirjapaino)
ISBN: 978-951-31-4998-7 sidottu
Lisätietoja: 104 sivua : kuvitettu ; 21 cm ; nide
Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Annettuja pisteitä Anna pisteytys
Muut aineistolajit
Äänikirja (CD):Risto Räppääjä ja kuuluisa Kamilla:2009
Hyllyssä: 20
Lainattu yhteensä: 4272
Lainattu tänä vuonna: 119
Varauksia: 0

Saatavuus

Loading...
Arvioinnit
Risto Räppääjän luokse on tulossa Kamilla-tyttö. Risto ei pidä Kamillasta. Sitten Kamilla napataan. Pystyykö Risto ja Nelli pelastamaan Kamillan? Ja kuka on napannut hänet? Tässä kirjassa on paljon jännitystä. Kannattaa lukea! 2. arvio: Ristolla on alkanut hiihtoloma. Rauha haluaisi, että Risto hiihtäisi paljon, mutta Risto ei pidä hiihtämisesta, niinpä Risto ja Rauha menevät sisään juomaan kuumaa kaakaota. Risto haluaa kaverin, mutta Nelli on mummolassa. Niinpä Ristolle etsitään kaveriksi kuuluisa laulaja, jonka nimi on Kamilla. Risto ei pidä Kamillasta, mutta pian selviääkin, että Kamillalla on kilpakumppani, joka yrittää kaikilla keinoilla pitää Kamillan poissa kun on kuuluisa laulukilpailu. Kirja on hyvä, koska siinä on jännitystä. 3. arvio: Hiihtolomalla Risto Räppääjän luo tulee tyttö, jonka nimi on Kamilla. Kamilla osallistuu laulukilpailuun, mutta kilpakumppanin apulaiset vakoilevat Kamillaa ja nappaavat hänet. Risto kuitenkin ehtii pelastaa Kamillan ja kaikki on taas hyvin.
28.3.2011
krannit
Axiell Portal Site

Varaaminen Varaaminen

Varaamista varten täytyy olla kirjautuneena sisään.

Valitse ”Noutopaikkakunta” ja ”Noutokirjasto” -valinnoilla kirjasto, josta haluat aineiston noutaa.

Valinnalla ”Normaali” kohdistuu tekemäsi varaus vain valitsemasi noutopaikkakunnan kirjastoihin. Käytä sitä siis esim. silloin, kun teet varausta oman kuntasi kirjastoista. Valinnalla ”Seutuvaraus” kohdistuu varaus kaikkiin Ratamo-kirjastoihin. 2 euron maksu tulee silloin, kun aineisto kuljetetaan kunnasta toiseen.