Tervetuloa Ratamo-verkkokirjastoon!

Kirjastojärjestelmän päivityksen jälkeen eivät ns. aliakset valitettavasti enää toimi kirjautumisessa. Niitä ei useimmilla asiakkailla ole ollutkaan ja kirjastokortin numerolla kirjautuminen onnistuu entiseen tapaan.

Osassa kirjastoissa on rajoituksia aukioloissa. Nurmijärven kirjastoissa voi noutaa varauksia, palauttaa ja käyttää yleisöpäätteitä nopeaan asiointiin. Tarkista supistetut aukioloajat kirjaston kotisivuilta. Hyvinkään pääkirjastossa on mahdollista ma-ti klo 9-19 ja ke-pe klo 9-16 noutaa varauksia, palauttaa ja käyttää aulan asiakastietokoneita nopeaan asiointiin. Hakalan kirjasto on auki varausten noudolle ja palautuksille ma klo 15-19 ja ti-pe klo 13-16. Maskin käyttöä edellytetään kirjastossa asioivilta.
Ellibs-ekirjapalvelu vaatii nykyään kirjautumisessa kirjastokortin numeron lisäksi nelinumeroisen PIN-koodin (sama kuin Ratamo-verkkokirjastossa käytettävä PIN-koodi). Jos sinulla ei ole vielä sitä tai olet unohtanut sen, voit vaihtaa sen klikkaamalla Ratamo-verkkokirjaston kirjautumisruudun yhteydessä olevaa Unohditko PIN-koodin? -linkkiä.