Tervetuloa Ratamo-verkkokirjastoon!

Finna-verkkokirjasto

Ratamo-kirjastot ottivat Finna-verkkokirjaston käyttöön tiistaina 11.1.2022. Linkit verkkokirjastoon kirjastojen sivuilta ohjautuvat tästä lähtien Finnan puolelle. Tämä Arena-verkkokirjasto on sen rinnalla käytettävissä vielä kesään asti. Jos haluat siirtää Arenan muistilistaan tallentamasi teokset Finnaan, katso täältä ohjeet.

Kirjastojen uutiskirjeet

Olethan huomannut, että monella Ratamo-kirjastolla on uutiskirje tilattavissa. Lisää tietoa löydät kirjastojen kotisivuilta.

Riihimäen kirjasto palvelee remontin vuoksi Kauppakeskus Foorumissa (Keskuskatu 15) marraskuu 2021-huhtikuu 2022.

PressReader-lehtipalvelu on nyt käytettävissä myös kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla sisään kirjautumalla. Klikkaa palvelun sivustolla hahmon kuvaa ylhäällä oikealla, sitten nappia "Library or Group" ja hae listasta "Ratamo Libraries". Mobiililaitteille voi asentaa myös PressReader-sovelluksen.

Ellibs-ekirjapalvelu, Kirjastokino ja PressReader vaativat kirjautumisessa kirjastokortin numeron lisäksi nelinumeroisen PIN-koodin (sama kuin Ratamo-verkkokirjastossa käytettävä PIN-koodi). Jos sinulla ei ole vielä sitä tai olet unohtanut sen, voit vaihtaa sen klikkaamalla Ratamo-verkkokirjaston kirjautumisruudun yhteydessä olevaa Unohditko PIN-koodin? -linkkiä.