Tervetuloa Ratamo-verkkokirjastoon!

 

Kaikki kirjastot ovat suljettuina 18.3.-13.5.

Varauksia ei sulun aikana voi tehdä. Noudettavana olevien varausten viimeiseksi noutopäiväksi on vaihdettu 15.6. Muun kuin laskutuksessa olevan aineiston eräpäivää on siirretty tai siirretään kesäkuulle. Hausjärvellä ja Riihimäellä voi aineistoa palauttaa palautusluukkuun. Nurmijärvellä ja Hyvinkäällä voi palauttaa vasta sulkuajan jälkeen.

 

Koko kansa lukee -kampanja

Valtakunnallisen kampanjan aikana 16.3.-13.4. kolme e-kirjaa on luettavissa rajoituksetta: Hanna-Riikka Kuisman Kerrostalo (Like), Briitta Hepo-Ojan Suomea Lohikäärmeille (Otava) ja Karin Erlandssonin Missdåd (Schildts & Söderströms). Ratamo-kirjastojen asiakkaana pääset lukemaan niitä Ellibs-palvelussa. Tarvitset kirjautumista varten kirjastokorttisi numeron ja pin-koodin. Näet kirjat listattuna ja paljon muuta myös eKirjasto-sivustolla.

Kirjasammon päivän täky

Loading...

Erikoishakuja Erikoishakuja

Ratamo-kirjastot Ratamo-kirjastot

Ellibs-ekirjapalvelu vaatii nykyään kirjautumisessa kirjastokortin numeron lisäksi nelinumeroisen PIN-koodin (sama kuin Ratamo-verkkokirjastossa käytettävä PIN-koodi). Jos sinulla ei ole vielä sitä tai olet unohtanut sen, voit vaihtaa sen klikkaamalla Ratamo-verkkokirjaston kirjautumisruudun yhteydessä olevaa Unohditko PIN-koodin? -linkkiä.