Tervetuloa Ratamo-verkkokirjastoon!

Kirjastoissa on rajoituksia aukioloissa ja palveluissa.

Hyvinkään pääkirjastossa on mahdollista ma-ti klo 9-19, ke-pe klo 9-16 ja la klo 11-15 noutaa varauksia, palauttaa ja käyttää aulan asiakastietokoneita nopeaan asiointiin. Hakalan kirjasto on auki varausten noudolle ja palautuksille ma klo 15-19 ja ti-pe klo 13-16. Maskin käyttöä edellytetään kirjastossa asioivilta.

Lopen kirjastossa voi 30.4. saakka hakea noudettavana olevat omat varaukset ja palauttaa lainoja. Lopen kirjasto on auki ma-ti klo 12-18, ke-pe 9-16 ja la 10-14.

Nurmijärven kirjastoissa voi noutaa varauksia, palauttaa ja käyttää yleisöpäätteitä nopeaan asiointiin. Pääkirjasto ja Klaukkalan kirjasto ovat auki ma-pe 9-18 ja la 10-16. Rajamäen kirjasto on auki ma-pe 10-17 ja la 10-14.

Riihimäen kirjasto on avoinna vain varausten noudoille ja lainojen palautuksille 30.4. saakka normaalein aukioloin.

Ellibs-ekirjapalvelu vaatii nykyään kirjautumisessa kirjastokortin numeron lisäksi nelinumeroisen PIN-koodin (sama kuin Ratamo-verkkokirjastossa käytettävä PIN-koodi). Jos sinulla ei ole vielä sitä tai olet unohtanut sen, voit vaihtaa sen klikkaamalla Ratamo-verkkokirjaston kirjautumisruudun yhteydessä olevaa Unohditko PIN-koodin? -linkkiä.