Tervetuloa Ratamo-verkkokirjastoon!

 

Kirjastot ovat taas auki!

Kirjastot ovat auki 1.6. lähtien. Noudatathan kuitenkin asioidessasi turvavälejä ja tulet kirjastoon vain terveenä. Myös ylimääräistä oleskelua kirjastoissa tulee välttää.

 

E-aineistokortti

RATAMO-kirjastojen uusilla asiakkailla ja kirjastokortin kadottaneilla asiakkailla on mahdollista saada väliaikainen e-aineistokortti. Kortin saa ottamalla yhteyttä omaan kirjastoon joko puhelimitse tai sähköpostitse. E-asiakaskorttien voimassaolo loppuu 31.8. Mikäli haluat jatkaa e-aineistokortin käyttöä normaalina kirjastokorttina, ota yhteyttä lähimpään kirjastoosi.

RATAMO-kirjastoista löytyy e-kirjojen ja e-äänikirjojen lisäksi e-lehtiä, musiikkia, dokumentteja ja elokuvia. https://ratamo.verkkokirjasto.fi/web/arena/e-aineisto

Palveluihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

E-aineistoja voi tietenkin käyttää myös jo olemassa olevalla kirjastokortilla. Jos sinulla ei vielä ole PIN-koodia tai se on unohtunut, uuden saa RATAMO-verkkokirjaston kirjautumisikkunassa olevan Unohditko PIN-koodisi -linkin avulla. Saat asiakastietoihisi kirjattuun sähköpostiosoitteeseen viestin, jota kautta koodin voi muuttaa. Ongelmatilanteessa voit ottaa yhteyttä kirjastosi asiakaspalveluun, yhteystiedot löytyvät kirjastojen verkkosivuilta ja RATAMO-verkkokirjastosta.

Kirjasammon päivän täky

Loading...

Erikoishakuja Erikoishakuja

Ratamo-kirjastot Ratamo-kirjastot

Ellibs e-kirjapalvelu vaatii kirjautumisessa kirjastokortin numeron lisäksi nelinumeroisen PIN-koodin (sama kuin Ratamo-verkkokirjastossa käytettävä PIN-koodi). Jos sinulla ei ole vielä sitä tai olet unohtanut sen, voit vaihtaa sen klikkaamalla Ratamo-verkkokirjaston kirjautumisruudun yhteydessä olevaa Unohditko PIN-koodin? -linkkiä.